google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

26 Şubat 2011 Cumartesi

Göz kapatıcılarını kullanma önerileri(bunlar önemli bayanlar)

Çekici bakışlara sahip olmak ve makyajın yüzünüzde bütünlük sağlaması için gözaltlarınızın da tüm makyajınız gibi kusursuz olması gerekir.
Göz çevresindeki renk farklılıklarını gizlemek, gözlerinizin daha canlı görünmesini sağlamak için Concealer yani kapatıcılardan faydalanabilirsiniz. Concealer; yüzünüzdeki ifadeyi ve bakışlarınızı belirginleştirmek için de ideal malzemedir.







Concealer kullanımı için ilk adım ten renginize uygun concealer tonu bulmak olacaktır. Kapatıcı rengi ten renginize göre ne çok açık ne de çok koyu olmalıdır. En uygun tonu bulmak için kapatıcıyı güneş ışığında denemelisiniz.

Açık renk, yapay bir görünüm sergilemenize neden olurken koyu renk; aydınlatıcı etkiyi sağlayamaz. Bunu engellemek için cilt renginizden bir ton açık kapatıcı, ihtiyacınızı karşılamanız için yeterli olur.
Fırçalı concealerlar rahat kullanımı nedeniyle makyaja yeni başlayanlar ve pratik makyaj yapmak isteyenler için idealdir. Ayrıca pompalı olan Concealerlar hijyen açısından performansı yüksek ürünlerdendir. Pompalı concealer kullanımı içinse dikkat etmeniz gereken püf nokta ihtiyacınızdan fazla ürünü sıkmamaktır.
Renk ve ürün seçiminden sonra yapılacak önemli ve tek nokta kapatıcıyı doğru bir şekilde uygulamaktır. Kapatıcının pürüzsüzce yayılması için göz çevrenize uygun kremle nemlendirin. Cildiniz kremi emdikten sonra gözaltlarınıza mercimek tanesi kadar aldığınız kapatıcıyı, en hafif parmak olan yüzük parmağı ile uygulayın. Bütünlük sağlaması açısından çok hafif olarak göz kapaklarınıza da işlemi tekrarlayın.
Gün içerisinde makyajınızı tazeleyecek vaktiniz yok ise pudranızı gözaltlarınızı hafifçe uygulayın. Böylece kapatıcınız sabitlenmiş ve makyajınız daha kalıcı hale gelmiş olur.
Gece makyajı yaparken kapatıcı üzerinize uyguladığınız pudra yerine simli far kullanarak çok daha etkili sonuç alabilirsiniz.
msn


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.