google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Küçük siyah elbiseden seksi siyah elbiseye

Küçük siyah elbise, bir klasik. Bu elbisenin giyilemeyeceği yer ve zaman yok. Son zamanlarda küçük siyah elbise yeniden yorumlandı ve her açıdan daha seksi bir klasiğe dönüştü. Boyun, sırt veya bacak dekoltesi, seksi elbisenin vazgeçilmezi oldu.

Seksi derken elbette her yerinde dekoltesi bulunan elbiselerden bahsetmiyoruz. En güzel dekolte, sadece tek bir yerde olandır. Güzel bir seksi elbise; gizem ve merak uyandırır, elegan görünür.

Seksi siyah elbise nerede giyilir?
Duruma göre değişir. Resmi olmayan, şık davetler için seksi siyah elbise iyi bir seçim olur. Çünkü kaliteli bir siyah elbise, dünyanın en güzel giysisidir. Seksi bir siyah elbise alırken, detaylara dikkat edin; kumaşına, dikişine, kesimine gibi.

Coco Chanel tarzı klasik siyah elbiseleri ise resmi davetlerde tercih edebilirsiniz.

Seksi siyah elbise nasıl "stylish" görünür?
Seksi siyah elbise, aynı zamanda çok "küçük" olmamalıdır. Anlamı; ucuz ve teşhirci. Seksi siyah elbise kuralı: Sırt açıksa, ön kapalıdır. Derin göğüs dekoltesi varsa arkası kapalıdır. Sırt veya dekolte bölgesi açıksa, elbise boyu mini olmamalıdır. Mini olan bir elbisenin üst kısmı dekolte olmamalıdır.

Ayakkabı seçimi
Aksesuvarlar önemlidir. Siyah elbisenize renk katacak kolye ve bilezikler takabilirsiniz. Ya da sadece ayakkabınız renkli olabilir. Ama en güzeli, siyaha siyah bir ayakkabıdır. Ayakkabının tarzını ise elbiseye göre belirlemelisiniz. Elbise fazla dikkat çekiciyse, ayakkabınız sade olsun. Elbise düz ise, ayakkabınız konuşsun! Baştan ayağa tek düze olmayın...


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.