google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

22 Aralık 2011 Perşembe

Bebek cinsiyetleri ile ilgili hurafeler

Bayanlar, hamilelik döneminde sürekli olarak merak edilen bebek cinsiyetleri ile ilgili aslında birçok bilgi mevcuttur. Bu dönem içerisinde, bebeğim kız olsun istiyorum diyenler değişik yöntemler uygularken, erkek çocuğum olsun istiyorum diyenler başka yöntemler uygular. Halk arasında birçok yöntem dilden dile dolaşıyor, erkek veya kız çocuğu olmasını isteyenlere toplum içerisinde önerilerde bulunuluyor. Fakat bu yöntemler çoğu zaman başarısız olabiliyor, peki halk arasında dolaşan, erkek veya kız bebek oluşmasına sebebiyet verecek yöntemler nelerdir? Dilerseniz buna birlikte bakalım.
İşte bebeğin cinsiyetini belirleme adına toplum içerisinde dolaşan bazı yöntemler.
  • Erkek çocuk sahibi olmak için bol kırmızı et tüketilmeli, tuzlu yenmeli, baba adayları gazlı içecekleri bolca tüketmelidir.
  • Kız çocuk sahibi olmak için çiftler bolca balık eti ve sebze tüketmeli, kadınlar tatlı yiyecekler tüketmelidir.
  • Erkek çocuk sahibi olmak için ilişkiden sonra kadın yerinden bir süre kalkmamalı veya ayakta ilişki pozisyonu tercih edilmeli, önce erkeğin orgazm olmasına izin verilmelidir.
  • Kız çocuk sahibi olmak için misyoner (kadın altta) pozisyon tercih edilmeli, kadının ilişkiyi başlatmasına ve daha önce orgazm olmasına izin verilmelidir.
  • Erkek çocuk sahibi olmak için gece saatlerinde ilişkide bulunulmalı, tercihen ay hilalde olmalı, ilişki için ayın tek sayılı günler tercih edilmelidir.
  • Kız çocuk sahibi olmak için öğleden sonra ilişkide bulunulmalı, ayın çift sayılı günlerinde beraber olunmalıdır.


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.