google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

22 Aralık 2011 Perşembe

mucezevi bir yöntem yeşilçay ile zayıflama

Bayanlar, yeşil çay ile ilgili aslında birçok bilgiyi sizlere sunmuştuk. Bu bilgiler arasında yeşil çayın faydaları, yeşil çay ile dinç kalma ve yeşil çayın depresyondan kurtarma etkisi gibi bilgilerdi, bu makalemizde ise bu etkilerinin yanında bir bilgiyi sizlere sunmak istiyorum. Başlığımdanda belli olabileceği üzere, yeşil çayın zayıflama etkisi ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum. Yeşil çayın mucizevi etkileri arasında yer alan zayıflama etkisi ile ilgili bilmeniz gerekenleri, makalemden bulabilirsiniz.
Yeşilçayın metabolizmayı hızlandırdığı ve yağ yakımına da büyük katkı sağladığını söyleyebiliriz. Her gün içilen 3 fincan yeşilçay, fazla çaba sarf etmeden zayıflamanıza yardımcı olabilir.
Kilo vermenin önündeki ilk engel metabolizmanın yavaş çalışmasıdır. Yavaş çalışan metabolizma yağ yakımının da yavaş olmasına sebep olur. Ne kadar az yerseniz yiyin gene de kilo almaya müsait olursunuz. İşte bu durumu ortadan kaldırmak ve metabolizmanın işleyişini hızlandırmak için yeşilçaydan yardım almalıyız. Her gün içeceğimiz 3 fincan şekersiz yeşilçay, daha fazla yağ yakmamızısağlayacak.
Yeşilçayı aktardan almanızı


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.