google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

28 Aralık 2011 Çarşamba

vücut tipine göre nasıl bir etek

etek secimi Vücut tipine göre etekKilonuz ne olursa olsun vücut tipinize göre giyinerek daha zayıf ya da kilolu görünerek şık olabilirsiniz.Mesela, büyük göğüslere sahip kadınlar kıyafet seçimlerinde üst bedenine düz, alt bedenine daha hareketli kıyafetler ile orantıyı yakalarken, büyük basenlere sahip kadınlar daha fazla sadelikten yana olmalıdır.
Eğer, Minyon Bir Tipiniz Var İse;
Özellikle orta uzunluktaki modellerden kaçının. Mini veya diz hizasında biten A kesim modeller bacaklarınızı olduğundan kısa gösterir.
Eğer Armut Tipi iseniz ;
A kesim veya kruvaze gelen modelleri tercih edin. Koyu veya naturel renklerin, boydan çizgilerin,soft drapelerin daha ince gösterdiğini unutmayın.
Eğer, Erkeksi Hatlara sahipseniz ;
Piliseler dar kalçaları daha yuvarlak gösterir. Sezonda çok trend olan yanlarda büyük cepleri olan modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca kalın bir kemerle olduğunuzdan kıvrımlı görünebilirsiniz.
Eğer, büyük göğüslere sahipseniz;
Canlı renkler ve desenler dikkati direk kalçalarınıza çekerler. Kalem etekleri veya düz kesim dizde biten modelleri tercih edin.
Eğer, Geniş Kalçalara sahipseniz;
Kalçalarınızı sımsıkı sarmayacak kalem etekler veya A kesim modeller tercih edin. Bluzunuzu içinize sokup kemer takarak belinizi ortaya çıkarın.


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.