google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

30 Mart 2012 Cuma

Zayıflamaya yardım eden 7 şifalı madde bayanlar bunları fırsat çevirelim


Zayıflamaya yardım eden 7 şifalı madde

Kimi yağ yakımını hızlandırıyor, kimi troid bezlerininin verimli çalışmasını sağlıyor. İşte zayıflamak isteyenlere yardımcı 7 şifalı madde:


Tere tohumu: Metabolizmanın canlanmasına yardımcı oluyor ve troid bezlerinin daha verimli çalışmasına katkıda bulunuyor.
Funda yaprağı: Zayıflamaya ve yağların vücut tarafından daha iyi yakılmasına destek veriyor. Açlığın bastırılmasına da yardım ediyor.
Zencefil: Alınan besinlerin daha iyi sindirilmesine yardımcı oluyor ve bünyeyi güçlendiriyor. Kilo verilirken enfeksiyonlara yakalanma riskini de azaltmaya destek oluyor.
Yeşil çay: Metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye ve bağırsaktaki faydalı bakterileri artırarak sindirmeye yardımcı oluyor.
Krom GTF: Pankreasın kan şekeri seviyesini dengelemesine destek veriyor. Diyetlerde kan şekeri seviyelerinin düşmesine ve artmasına engel oluyor. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılmasında fayda sağlıyor.
Co-Enzyme Q10: Zayıflarken sağlığınızı korumanıza yardım eden güçlü bir antioksidan. Enerji metabolizmasını canlandırarak kilo kaybı sırasında yaşanan halsizlik problemlerine karşı etkili oluyor.
L-Carnitine: Vücutta depolanmış yağların yakımını hızlandırıyor ve kasların performansını artırıyor. Özellikle diyetle beraber yapılacak olan egzersizden daha iyi sonuç alınmasına destek veriyor.


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.