google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

12 Eylül 2012 Çarşamba

derya baykal nako anlatımlı En güzel şal modelleri için Ebruli iplikleri tercih edin.


En güzel şal modelleri için Ebruli iplikleri tercih edin.

Her ay birbirinden renkli projelerle sizlerle buluşuyor olmanın keyfini yaşıyorum.İpliklerin sonsuz dünyasında dolaşırken birbirinden güzel fikirler oluşuyor insanın kafasında.

Bu fikirleri uygulamaya imkan veren iplik çeşitlerinden biri de rengarenk desenli iplikler. En basit teknikle bile örüldüğünde ortaya çıkan desenler, göz alıcı renkler örmeye sevk ediyor hepimizi.
Ebruli ipliklerin en sevilen yönü işimizi kolaylaştırıyor olması. Dilerseniz modelli örgülerde kullanırsınız, dilerseniz dümdüz örebilirsiniz. Sonucun her ikisinde de mükemmel olduğunu göreceksiniz.
Soğuk ve karlı kış günlerinde boynunuza dolayabileceğiniz, arada sırada güneşin yüzünü göstermesiyle omuzlarınıza atabileceğiniz şallar en büyük kurtarıcı aksesuarlarımız oluyor. Bu sebeple bu ay sizler için, dört mevsim kullanacağınız, örneğini severek uygulayacağınız bir şal modeli seçtim.
Nako’nun yeniliklerinden biri olan Moher Special Ebruli ipliği, her zevke hitap eden renk ve desenleriyle özellikle şal örmek için ideal. Sizlerin de beğeneceğine eminim.

Keyifle örmeniz dileğiyle.

Malzeme :
Moher Special Ebruli
Renk No : 80474 (4 yumak)
Tığ No : 3
Örgü Şekli : Trabzan, sık iğne, zincir, trabzanlı pıtırcık oyası
Aksesuar : 6 adet düğme

Yapılışı :
Motifler 2 bölümden oluşur :
1.bölüm: 1 no.lu diyagram uygulanarak yapılır.
2.bölüm: 1 no.lu diyagrama başlarken çekilen 10 adet zincir 1 bölümde yapılan motifin ortasından geçirilerek birleştirilir. Sonraki sıralarda 1 no.lu diyagram uygulanıp, 1 adet motif bitirilmiş olur.
1. ve 2.bölüm uygulanarak toplam 60 adet motif yapılır. Motiflerin 3.sırası yapılırken şemada gösterildiği gibi birbirine eklenir. Motiflerin ekleme ortalarında oluşan boşluklara 2 no.lu diyagram uygulanır. Şalın her iki tarafına 3 cm arayla 3 no.lu diyagram uygulanarak püskül yapılır.




EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.