google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

17 Ekim 2016 Pazartesi

Örgü Sepet Modelleri ve Yapılışları

Örgü Sepet Modelleri ve Yapılışları

Ev dekorasyonunda kullanacağınız çok şık örgü sepet modelleri ve örgü sepet yapımı paylaşacağız. Bu sepetleri hasır ipten örebilirsiniz. Penye ipten sepet modelleri yapabilirsiniz. Kordon ipten sepetler örebilirsiniz. Hepsine örnek göreceksiniz. Dantel örgü sepet yapılışı bulabilirsiniz. Geri dönüşüm fikirlerini seviyorsanız gazeteden sepet yapımı ile de ilgilenebilirsiniz.
Daha önce sizlere penye ip örgü modellerinden sıkça bahsettik. Çantalar, paspaslar, sepetler yaptık. Şimdi model isteyen arkadaşlarımız için model paylaşımında bulunacağız. Ve yine bazı modellerin yapılışını sizlerle paylaşacağız. Yaparken takıldığınız bir nokta olursa sorabilirsiniz.

Örgü Sepet Yapılışı

Sizlere önce birkaç modelin yapılışından bahsetmek istiyorum. Modellerin yapılışını sizlerle şema olarak paylaşacağız. Sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa sormaktan çekinmeyin. Teknik olarak aynı şekilde yapılıyor. Beğendiğiniz örgü modellerini sepet uygulaması yapabilirsiniz.
Örgü Sepet Modelleri ve Yapılışları 35
Örgü Sepet Modelleri ve Yapılışları 36
Örgü Sepet Modelleri ve Yapılışları 37
Örgü Sepet Modelleri ve Yapılışları 39
Örgü Sepet Modelleri ve Yapılışları 43
Örgü Sepet Modelleri ve Yapılışları 26
Örgü Sepet Modelleri ve Yapılışları 25
Örgü Sepet Modelleri ve Yapılışları 22
Örgü Sepet Modelleri ve Yapılışları 21
Örgü Sepet Modelleri ve Yapılışları 20
Birkaç modelin yapılışını gördük. Şimdi daha önce yapılışını sizlerle paylaştığımız modelleri görelim. Evinizin her köşesinde kullanabilirsiniz. Mutfakta , banyoda, salonda , çocuk odalarında. Her alana uygun modeller yapabilirsiniz. İçine havlular, hobi malzemeleriniz, ekmek sepeti, ipler, çiçekler , kaşıklar koyabilirsiniz. Dantellerle, iplerle, aplikelerle, boncuklarla dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
Kaynak : http://zolushka-zolushka.blogspot.com.tr/2015/10/blog-post.html


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.