google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

25 Mart 2008 Salı

Kestaneli Bonbon


Kestaneli Bonbon
Malzemeler :
• 500 gr.kestane,
• 80 gr. sütsüz çikolata,
• 4 çorba kaşığı kakao,
• 3 çorba kaşığı pudra şekeri,
• Yarım paket vanilya.

Hazırlanışı :
Kestaneleri haşlayıp kabuklarını soyun. Kestaneleri iyice ezip püre haline getirin. Üzerine kakaoyu, şekeri,ve vanilyayı koyup yoğurun.Bu hamurdan küçük toplar kopartıp yuvarlayın.Cevizden küçük toplar halinde yaptığınız bonbonları rendelenmiş çikolataya batırıp yağlı kağıt üzerine dizin. Kestaneli bonbonları 1 saat kadar buzdolabında bekletip servis yapın.


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.