google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

25 Mart 2008 Salı

Üzümlü Tartölet


Üzümlü Tartölet
Malzemeler :
• 1 ölçü altlık hamuru
• ½ ölçü sade veya karışık pasta kreması
Üstü İçin:
• 500 gr taze üzüm
• Marmelat veya jöle

Hazırlanışı :
Bir ölçü altklık hamuru hazırlayın. Hamuru 14-15 parçaya ayırıp tartöler kalıplarının içlerine yerleştirin. Diplerinden birkaç delik açın. Orta ısılı fırında açık pembe pişirin. Sonra kalıptan çıkarıp soğutun.Hamurların içlerini pasta kremiyle doldurun. Üzerine ayıkladığınız üzümleri yerleştirin.Üzümlerin üstlerine ya suluca marmelat gezdirin ya da hafif koyulaştırılmış jöle dökün.


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.