google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

24 Mart 2010 Çarşamba

Gelinliğinizi sevmeniz için 10 neden

1.Modeline karar vermek için yığınla dergi karıştırmak ve kız arkadaşlarınızla bitmek bilmeyen sohbetleriniz bile tek başına gelinliğinizi sevmeniz için yeterli sebeptir.




2.Provalar için koşuşturmak harika bir deneyimdir.Üstelik terzide kendinizi adeta bir prenses gibi hissedersiniz.Herkes sizinle ilgilenirken en iyi modelleri giymeniz için etrafınızda pervane olan bir çok insan olacaktır.



3.kendinizi gerçek bir kadın gibi hissetmenizi sağlayacak.Her zaman geleneksel bir gelinlik giymeyeceğinizi söyleseniz de, o kabarık gelinliği denediğinizde artık sadece “kot pantolan ve spor ayakkabı” kızı olmadığınızı hissedeceksiniz.



4.Danteller,inciler,kristaller ve metrelerce metrelerce kumaşlar…Evet dünyadaki en dişi durum bu,siz de buna bayıldınız.



5.Tercih ettiğiniz gelinlik o kadar muhteşem ki, onunla uyumlu her şeyi satın almak istiyorsunuz:Taç,mücevher,çanta,seksi iç çamaşırları,topuklu saten bir çift papuç…Sonra birden fark ediyorsunuz ki,gelinliğinizle daha uyum içinde olması için saçınızın rengiin birazcık açmalısınız.



6.Onu her denediğinizde,ayrı bir zevk alırsınız.Korse sayesinde beliniz incecik görünür,uzun kabarık etekler bacaklarınızı saklar ve boynunuza takdığınız harika kolye sayesinde tüm dikkatleri oraya çekeceksiniz.Sonunda istediğiniz gibi süper bir model oldunuz!



7.Düğün diyetinizin istediğiniz gibi gitmemesine rağmen o gün gelinliğinizin üstünüze oturmasının verdiği huzur ve mutluluğu hiç bir şeye değişmezsiniz!



8.Düğün mekanına gitmek için arabaya binerken,etrafınızdaki insanlar eteklerinizi arabaya sığdırmaya çalışırken kendinizi tam bir hanımefendi gibi hissedersiniz.



9.Düğününüzde küçük gelininiz varsa o da her şeyi takıp takıştırmak isteyecektir.Çünkü o ufaklık gelinden de güzel olmak ister.Bu da gelinliğinizi sevmeniz için nedenler arasında.



10.Mükemmel gelinliğinizle gece boyunca dans etmek sizi tam bir peri masalı içnde gibi hissettirecek.(perfect weeding dergisi sayfa 194′ten yazar Serli Gazer’in yazısından direkt alıntı yapılmıştır. )


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.