google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

4 Mayıs 2010 Salı

2010 Haşema Modelleri yeni








Haşema, “Alternatif Mayo” anlayışını icat ettiği günden bu güne devamlı olarak genişleyen koleksiyonu sayesinde artık toplumun her kesimine hitap eden bir marka olmuştur.




Haşema sadece “Alternatif Mayo” ile sınırlı kalmayıp Heşofman markası adı altında zayıflatıcı özelliğe sahip “Sauna Eşofman” ve bayanların her yerde kullanabilecekleri kenndine has modelleri ve eşarpları olan eşofmanlar üreterek “Alternatif Spor Giyim” alanında bir yeniliğe daha imza atmıştır. Ayrıca bayanların kenndi aralarında rahatlıkla kullanabilecekleri mayo modelleri geliştiren Haşema, bu modelleri de “Havuz Modeli” olarak tüketiciye sunmuş ve büyük beğeni toplamıştır.



Kurulduğu yıldan bu yana pazar payını istikrarlı bir şekilde büyüten Haşema, Asya’dan Avrupa’ya, markasını tanıtıp ürünlerini ihraç ederek dünyanın pek çook noktasına hızla yayılmıştır. Birbirinden güzel renk ve modele sahip Haşema 2010 Koleksiyonu, yaz sıcağında keyifle yapacağınız tatilde vazgeçilmez bir parçanız olacak. Koleksiyona ait tüm ürünlerin bir çook renk alternatifleri de mevcut olduğunu unutmayın.


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.