google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

26 Şubat 2011 Cumartesi

Ev yapımı pratik cilt maskeleri(niye tonla para verelim ki)

Kozmetik ürünlerine dünyanın parasını vermek yerine evde basitçe uygulayabilceğiniz maske tarifleri ile sivilcelerinizden kurtulun, parlak bir cilde sahip olun.
Gizli “sivilce yok edici”
Malzemeler: Bir paket kuru maya ve su.
Maskenin hazırlanması: Mayayı bir kaba koyun ve üzerine damla damla su ekleyin. Bunu yaparken her damlanın ardından çok iyi karıştırmaya dikkat edin. Orta yoğunlukta bir macun kıvamına ulaştığında hazır olmuş demektir.
Maskenin uygulanışı: Hazırladığınız bu karışımı patlamış ya da patlamak üzere olan sivilcelerinize nokta nokta sürün. İster yüzünüz isterseniz de vücudunuz için kullanabileceğiniz bu karışım 30 saniyede kuruyacağı için rahatlıkla yatağınıza girip maskenizle uyuyabilirsiniz.
Sonuç: Maya bakterileri öldürdüğünden sivilcileri de yok etme gücüne sahiptir. Böylece yıllardır savaştığınız sivilcelerinizden kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

Kremalı yeşil çay maskesi Malzemeler: 1 adet poşet yeşil çay, 2 çorba kaşığı ekşi krema, bir adet yumurta sarısı, 1 çay kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı bal. Maskenin hazırlanması: Bir bardağın dörte biri kadar suyun içerisinde poşet yeşil çayı, 1 çorba kaşığı su kalana kadar kaynatın. Ve bunu buzdolabında 15 dakika kadar soğumaya bırakın. Bu sırada diğer tüm malzemeleri 30-60 saniye kadar çırpın. 15 dakika sonra, soğumuş suyu bu karışıma ekleyin. Maskenin uygulanışı: Hazırladığınız karışımı, önceden temizlenmiş ve peeling uygulanmış cildinize sürün. Maskeyi 15 dakika yüzünüzde bekletin. Bu çok yumuşak bir maske olduğundan kurumayacaktır. Belirtilen sürenin ardından ılık suyla yüzünüzü iyice yıkadıktan sonra tonik ve nemlendirici ile cilt bakımınızı tamamlayın. Sonuç: Bu malzemeleri kullandıktan sonra cildiniz bir daha eskisi gibi olmayacaktır. Artık daha canlı ve daha parlak bir cildin tadını çıkarmaya hazır olun. Yeşil çayın antioksidan etkisi, ekşi kremanın zengin yağı ve protein içeriğiyle hassas cildiniz ipeksi bir görünüm kazanacaktır. Kaynak: Hollywood Güzellik Sırları – Kym Douglas, Cindy Pearlman


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.