google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

31 Mart 2012 Cumartesi

2012 İlkbahar-Yaz Moda Günleri

İlkbahar-Yaz Moda Günleri

İlkbahar sezonunun güneşli günlerini nihayet görebiliyoruz. Güneş ile birlikte daha da hareketlenen sokaklar renklenmeye başlıyor. Enerjimizin yerine geldiği bu dönemde, Türkiye’nin lider AVM Yönetim Firması Cefic tarafından yönetilen İçerenköy Carrefour’da; ”İlkbahar-Yaz Moda Günleri” defilesinde ülkemizin en ünlü modelleri podyuma çıktı. Şenay Akay, Irmak Atuk, Didem Taslan, İpek Tanrıyar, Engin Koç, Serkan Tan Ormancı gibi isimlerin ünlü markaların yeni sezon kıyafetlerini taşıdığı defilenin Koreografisini Banu Noyan hazırladı.
Televizyon reklamlarında sıkça görmeye aşikar olduğumuz Burçin Bildik’in sunumuyla gerçekleşen ve 25 mankenin podyuma çıktığı defilede Mango, Boyner, Kiğılı, U.S Polo, Dockers, Random, Oxxo, Flower, Karaca, Konyalı, Berk, Panço, Tergan, Little Big gibi sektörün önemli firmalarının İlkbahar-Yaz 2012 sezonu koleksiyonları tanıtıldı.
İçerenköy Carrefour bünyesinde gerçekleşen defilede, AVM ziyaretçilerine de yeni koleksiyonları görebilme imkanı sağlandı ve seyircilerinde yoğun ilgisi ile markaların İlkbahar-Yaz tasarımları podyuma taşındı. Oldukça renkli geçen sunumlarda tasarımlar İlkbahar aylarında mağazalardaki yerlerini almadan önce, izleyicilere fikir vermek açısından yararlı bir etkinlik olarak değerlendirildi.
İki seans halinde düzenlenen "İlkbahar-Yaz Moda Günleri" defilesi gün içinde AVM bünyesinde farklı organizasyonlarla renklendi. Defilelerin haricinde Revü Dansçılarınında dans gösterisi eğlenceli saatlerin geçmesini sağladı.2012 koleksiyonları konusunda alternatif fikir sahibi olmak isteyen modaseverlerin ilgi gösterdiği etkinliğin gelecek sezonlarda da devam edeceği ön görülüyor. İstanbul'a tatil yapmak için gelen tatilcilerin de markaların Türkiye pazarındaki önemini yansıtmayı amaçlayan etkinlik, alışveriş severleri memnun etmiş gibi gözüküyor.
Çocuk modası konusunda da markaların koleksiyon sunumlarını yaptıkları defile kapsamında podyuma çıkan çocuk mankenler Banu Miray Işık ve Aleyna Solaker'de ünlü podyum mankenleri kadar ilgi ile karşılandı.
Bahar ve Yaz aylarında sunumu yapan koleksiyonlarda belirli dönemlerde mağazalardaki yerlerini alacak. Alışverişe çıkmadan önce yeni koleksiyonların raflarda yerini almasını beklemenizi tavsiye ederiz!:)


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.