google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

31 Mart 2012 Cumartesi

2012 son trend yazlık çanta modelleri

Yazlık Çantalar

Neon Satchel
Neon geri geldi! Çılgınca renkleri kullanmada giysilerde sınırlı kalmayıp, çantalarımızda da karşımıza çıkacak kadar trend oldu. Giysilerde riske girmeyip çantanızda ya da takınızda kullanırsanız, eğlenceyi bu küçük detayla kaçırmamış olursunuz. Neonu tek parçada kullanarak cazibenin etkisini arttırabilceğeniz bir gerçek. Fosforlu sarı, pembe, yeşil veya turuncu bu bahar dolabınızda bulundurulması gerektiğini düşündüğümüz, vurgulu renklerin en hitleri. Cambridge Satchel bu renkleri taşıyabilecek ideal modellerin arasında. 2002 yılından beri moda dünyasında hit haline gelen bu çanta, önceleri öğrenciler tarafından kullanılmaya başlansa da, şu an her yaş grubu tarafından kullanılacak kadar sevildi.
Klasik Hobo
Gossip Girl dizisinden sonra 'it bag' haline gelen bu model, herkesin kurtarıcısı olmaya devam ediyor. Vintage ve  vazgeçilmez olan bu çantalar, en geniş boyutlarıyla vitrinlerde yerini aldı. Siyah, beyaz, yeşil ve turuncu renklerde tasarlanan modellerde piton kullanıldığında, oldukça çekici bir görünüm elde ediliyor. Klasik görünüme sahip bu çanta, size her daim zarif bir hava katacaktır. Riki Rosetta'nın bu modelinin sizlere ilham olacağını düşünüyoruz.
Colorblock
Tek renge mahkum kalmayacağımız çantalar bu sezon her yerde yerini aldı. Tek parça giysilerde birçok rengin kullanımını çantalarda da görmekteyiz. Özellikle kırmızı, saks mavisi, sarı, yeşil ve siyahın bir arada kullanıldığı modelleri bulmak oldukça kolay. Ne kadar renk, o kadar gösterişi sağlayan bu modeller, 2012 İlkbahar'ında arananlardan oldu. Formun sade tutulduğu fakat, içinde en az 3 rengi barındıran bu model, şıklığınızı tamamlamada büyük rol oynayacaktır. İddialı olacağım diyorsanız, bu modeli şimdiden aramaya çıkmanızı tavsiye ederiz. İşte Marc by Marc Jacobs ne demek istediğimizi çok iyi anlatan modeliyle karşınızda.
Ladylike
Yılların klasiği sert kalıplı ve minik saplı bu modeller istikrarlı olarak varlığını sürdürüyor. Grace Kelly'den bizlere yadigar kalan hanım hanımcık bu modeller, retro görünümü sağlamada usta çantaların başında geliyor. Zarafetin ve ağırbaşlılığın karşılığı bu minik leydi çantalar kollarımızı süslemeye bu yaz da devam ediyor. Kayışının sökülüp el çantasına dönüştüğü modellerin de bulunduğunu varsayarsak, minimal parçaya dönüşmesi an meselesi. Deri ve süet gibi farklı dokularda kullanıldığında güçlü bir kontrast sağlayarak, lüks bir görünüme bürünüyor. Herkesin yatırım yapması gerektiğini düşündüğümüz 'ladylike', raflarda yerini çoktan aldı. Suzy Smith'in bu modelini beğeneceğinizi ve ilham alabileceğinizi düşünüyoruz.
Askılara Özgürlük
Sportif şıklığa sahip bu model, ofiste yemek aralarında mekik dokurken önemli eşyalarınızı almanız için en güzel kurtarıcılardan biri. Alexander Wang her sezon bir 'it bag' yaratıyor ve 2012 baharı için de en güzellerini bizlere tekrar sunuyor. Ünlü modeller tarafından fazlasıyla tercih edilen bir tasarım olmasına şaşırmamalı. Küçük olmasına rağmen gösterişli ve kompakt bir görünüme sahip oluşu onu daha da cezbedici hale getiriyor. Cüzdanımızı, telefonumuzu ve rujumuzu yanımızdan ayıramadığımız kısa süreli adımlar için ideal bir model olduğunu düşünüyoruz. Alexander Wang neyseki bizler için bu modeli her zaman tasarlıyor.
Çift Saplı
Çok seyahat edenlerden misiniz? İşte sizin için mükemmel bir tercih olacağınız düşündüğümüz bir model karşınızda. Çapraz askısıyla günlük koşuşturmacada size kolaylık sağlayacağına emin olduğumuz bu model, aynı zamanda çok şık. Bu kadar kullanışlı olmasının yanı sıra sofistike bir görünüm elde etmenizde de yardımcınız olacaktır. Günlük gibi görünen bu model aynı zamanda iş için de kullanılabilecek ağırlığa sahip. DKNY'un bu modeli, yatırım yapacağınız formun anlamını karşılayacak en güzel temsillerinden biri gibi görünüyor.
Clutch
Portföyün sadece gece için olduğunu iddia edenler bir daha düşünsün. Çünkü bu bahar tasarlanan portföyler, hem iddialı hem de gün içersindeki kullanım için tasarlandı. Ben öyle elimde her dakikaka tutamam diyorsanız, en güzel çözüm olarak bilekten kavrayan kayışlar sizleri duymuş olacak ki, çantanızın kenarına eklenmeye karar verdi. Ayrıca 2012 sezonunda şekil ve malzemenin bolca kullanıldığı bu modeller, gün sonrası akşam için de uyum sağlayacak niteliğe sahipler. 
Alışveriş Çantası
Torbaların formunu alan bu çanta tipi, hem 2012 baharı için hem de alışveriş için mükemmel seçim olacaktır. İçine her şeyi sığdırabileceğimiz bu kullanışlı modeli ofis çıkışı spora giderken bile yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Özellikle hafif deriden yapılmış olanını bulursanız sizden şanslısı yoktur. Bu çanta modelinde de en az iki renk kullanımı sayesinde şıklığınız tamamlanacaktır. Tüm şartlara uyum gösterebilen torba çantanızın için oldukça ferah ve her kullanıma cevap verebilecek tasarıma sahip. Proenza Schouler bu seçim için size yol gösterecek modellerden.

 


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.