google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

1 Mart 2012 Perşembe

şık örgü etol modelleri


Merhaba BAYANLAR… Şık örgü etol modellerini siz modayı yakından takip eden hanımlar için bir araya getirdik. Örgü yapmayı seven hanımlar bu yeni modellere bayılacaksınız. Birbirinden şık yeni modelleri sizlere sunuyoruz. Örgü yapmak aslında bir bakıma terapi gibi oluyor. Elişi yapan hanımlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır.
Kimi hanımlar, örgüyü hobi olarak da yapıyorlar ve çok da iyi yapıyorlar. Çünkü öylesine harika tasarımlar, modeller yapıyorlar ki hayran kalmamak mümkün değil. Bunları tamda anlatan örgü etol modellerini bir araya getirdiğimiz karelerde göreceksiniz. Özellikle bazı modellere bayıldım! Bir bluz, badi, şık bir elbise ile harika kombin yapabilirsiniz.
Şık örgü etol modellerinden oluşan paylaşımımızdan fikir edine bilir ve sizlerde harika tasarımlar yapabilirsiniz. Her şey sizlerin zevkine ve maharetli ellerinize kalmış. Etol modellerinde bulunan renkler ve yapılan örgü modellerinin her çeşidini uygulaya bilirsiniz. Sevgili konuklarımız birbirinden farklı şık örgü etol modellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz…
etol modelleri 230x300 şık örgü etol modelleri
bu model harika görünüyor
etol modelleri1 300x253 şık örgü etol modelleri
şık örgü etol modeli
etol modelleri2 276x300 şık örgü etol modelleri


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.