google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

21 Ağustos 2012 Salı

kızlarımız için dalgalı perma yapılışı resimli anlatımlı


İri Dalgalar 01
Adım 1
Evde düzleştiriciyle veya acı veren bigudilerle dalgalı saç yapmaktan usanmışsanız, çok hoş ve ellerimiz yanmadan kolayca uygulayabileceğimiz bir model anlatıyoruz. Bize gerekli olan sadece 2 şey biri tarağımız birde minik lastik tokalarımız.Önce saçımızı nemli halde iken hafif spreyliyoruz ve tarıyoruz.










İri Dalgalar 02
Adım 2
Daha sonra saçımızı dalgalarımızın sıklığına göre tutam tutam ayırıyoruz .Çok sık bir dalga istiyorsak az bir tutam saç, iri dalgalar istiyorsak saç tutamlarımızı fazlalaştırıyoruz.Ve ayırdığımız saçlarımızın uçlarından tutarak önce kendi etrafında buruyoruz sonra burgu küçüldükçe burgu etrafında saçı doluyoruz.










İri Dalgalar 03
Adım 3
Bölümlere ayırıp önce kendi etrafında burduğumuz daha sonra burgunun etrafına doladığımız saçımıza minik saç lastiklerini doluyoruz.Ve en az 7-8 saat bekliyoruz,gece uyumadan önce uygularsak daha sağlam dalgalarımız olur.











İri Dalgalar 04
Adım 4
Minik lastik tokalarımızı çözüyoruz.Ve saçımız yarım saat o şekilde bırakıyoruz böylece bir sonraki işlemi uyguladığımızda düzleşme oluşmasın.










İri Dalgalar 05

Adım 5
Şimdi ise saçlarımızı alttan başlayarak burgularımızı dalga haline getirmeye başlıyoruz.Bu işlemi kesinlikle bir tarakla yapmayalık,ellerimizi tarak olarak kullanalım ve kuru olmalarına dikkat edelim.Elimizi biç kepçe gibi saç tutamlarının her birini aşağıdan yukarıya doğru çekelim,böylece burgularımız bir çok iri dalgaya dönüşmüş olacak.










İri Dalgalar 06

Adım 6
En son işlem olarak saçımıza istediğimiz şekli  verip spreylemek.Tabiki uzun süre bu kadar sık dalgalarınız kalmayacak  bir kaç saat sonra biraz daha iri dalgalar oluşacak.Ve arasıra başınızı öne eğip biraz karıştırırsanız dalgalarınız su dalgası haline gelir bu şekilde de uygulayabilirsiniz.






EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.