google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

12 Aralık 2012 Çarşamba

Eldivenli Bebek Hirkasi anlatimi


Eldivenli Bebek Hirkasi anlatimi

Eldivenli Bebek Hirkasi anlatimiEldivenli Pembe Bebek Hirkasi Anlatimli
ARKA: 61 ilmek baslanacak. Haraso olarak örgüye devam edilip beden boyu 21 cm de kol evi oyuntusu için yanlardan 2'ser ilmek kesilip yine yanlardan I ilmek içerden içli kesimlere baslanip üst üste 21 kere l er ilmekli içli kesimler yapilarak bedende 15 ilmege düsülecek. Tepede kalan 15 ilmekte kesilerek arka parça bitirilecek.
ÖN: 43 ilmek baslanacak. Ön kemer tarafindaki 8 ilmek ve diger yandaki 27 ilmekte haraöbb örgü yapilirken aradaki 8 ilmekte ilmekler düz olarak örülüp bu ilmeklerde diagram takip edilerek sirali bükümler yapilacak. Beden boyu 21 cm de kol evi oyuntusu için yandan 2 ilmek kesilip yine yandan 1 ilmek içerden içli kesimlere baslanip üst üste 12 kere l er ilmek kesilip yine yandan içli kesimlere devam edilirken bu arada yaka kenarindan 16 ilmek kesilip daha sonrada her 4 sirada birde 4 kere l er ilmek kesilirken yanda toplam 19 kere l er ilmek içli kesim yapilip tepede kalan 2 ilmekte kesilerek ön parça bitirilecek. Sag ön parçada ayni sekilde baslanip ön kenar bandinda alttan 16 dis haraso oldugunda kenardan 4 ilmek içerden ilk ilik açilip diger iliklerde her 10 dis harasoda bir açilarak bu ön parçada toplam 3 öe2det ilik açilacak. Diger önde yapilan sirali islemler tekrarlanarak örülüp bitirilecek.
ELDIVEN: Pembe iplik ile 38 ilmek baslanacak, ilmekler 2 düz 2 ters olarak dizilip 10 sira lastik örülecek. Lastik örgü üzenne eflatun iplik ile düz örgüye baslanacak. 8 sira düz örüldükten sonra kesimlere baslanacak. 8 ilmek örülüp 2 ilmek birlikte alinip kesilecek. Tekrar 2 ilmek birlikle alinip kesilecek 14 ilmek örülüp pes pese her 2 Ilmek birlikte alinip kesilecek. 8 ilmek örülecek. Bu kesim üzerine 6 sira örülüp kesimlerin üzerinde ayni sekilde kesimler yapilip 4 sira örüldükten sonra kesim sekline devam edilecek. Daha sonra üsl üste 4 kere
daha  kesilerek 1 sirali olarak 7 kere kesim tekrarlanarak tepede 10 ilmege düsürülecek. Kalan 10 ilmekte kesilerek bitirilecek. Eldiven dikildikten sonra lastik kismi içine ince lastik geçirilecek. Pembe iplik bükülerek eldivenlerin lastik ucuna tutturulacak.
nako örgü sitesi
resimlere tiklayarak büyük hallerini görebilirsiniz bebek örgüleri bebek battaniyeleri patik sapka modelleriEldivenli Bebek Hirkasi anlatimi


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.