google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

14 Ekim 2013 Pazartesi

Derya Baykal Fiyonklu Örgü Patik Modeli ve Yapılışı (Anlatımlı)

Uzun zamandır uzak kaldım sizlerden…Ne oldu bu MasalKız ‘a diye düşünenler var ise açıklayayım ; hareketli , telaşlı ve yoğun günlerden sıyrılıpta bir türlü klavyemin başına geçemedim…Ama bu açığı kapatmak için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz…(=
 Gelelim paylaşımımıza… Uzun zamandır hobilerin çılgın kadını Derya Baykal ile ilgili bir şey paylaşmadığımı fark ettim. Hakkında yüzlerce görüş bildiriliyor olsa da gerçek olan bir şey var ki , Derya Baykal ev hanımlarına zamanlarını nasıl faydalı bir uğraşa dönüştüreceği konusunda öncülük etmiştir. İş bu nedenle paylaşımım Derya Baykal hayranları için olsun bu defa…(=

Derya Baykal Fiyonklu Örgü Patik Modelleri Yapılışı (anlatımlı)
Derya Baykal Fiyonklu Örgü Patik Modelleri Yapılışı (anlatımlı)
Derya Baykal Örgü Modelleri ( Fiyonklu Patik Modelleri)
Derya Baykal Örgü Modelleri ( Fiyonklu Patik Modelleri)

Derya Baykal Fiyonklu Patik Yapımı İçin Gerekli Mazemeler ;
Orta Kalınlıkta Yün Şiş no 5
Derya Baykal Fiyonklu Patik Yapılışı ( ÜST KISIM) ;
Fiyonklu örgü patiğimiz için ilk önce 7 ilmek atıyoruz…Daha sonra baştan ÜÇ ilmek haroşo BİR ilmek düz, Üç ilmek haroşe örüyoruz. Ortada ki BİR ilmeğin iki tarafından 2 sırada1 arttırarak ONSEKİZ diş haroşo örüyoruz. Sonra örgüyü ikiye ayırıyoruz. Sağda ki ve solda ki parça YİRMİ diş haroşe örülp ve keserek kapatıyoruz..
Derya Baykal Fiyonklu Patik Yapılışı ( TABAN KISMI) ;
Örgü patiğimizin tabanını yapmak için BEŞ ilmek başlanır, her 2 taraftan DOKUZ ilmek olana kadar arttırılır. YİRMİBİR cm düz örülüp kesilerek kapatılır.
Derya Baykal Fiyonklu Patik Yapılışı ( FİYONK İÇİN )
Örgü patiğimizin tfiyonkunu yapmak için ON ALTI ilmek başlanır. ON DÖRT  cm haroşe örülür ve üst parça 2’ye katlanır, arkası dikilir. Taban parçası tabanadikilir. Fiyonkiçin örülen parça ortadan birleştirilir.
Yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin…(=


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.