google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

2 Şubat 2014 Pazar

Örgü Bebek Battaniyeleri 2014

Örgü Bebek Battaniyeleri
Şimdide sizler için bebek battaniyelerin yanı sıra onlara takım olarak örülmüş bebek elbisesi, hırkası, patiği, şapkası, pantolonu, yastığı, çantasını da beraberinde görebileceğiniz modeller var, tığ ile de örebilir şiş ile de örebilirsiniz, motifleri birleştirerek de yapabilirsiniz modeller o kadar şık ki sizlerde çok beğeneceksiniz..
İlk modeli pembe beyaz bebek battaniyesi, pembe elbise ve şapkası ile çok şık bir takım, bir diğer modelde mavi ve beyaz ile örülen erkek çocuklar için yapılmış battaniye, şort, şapka, patik ve hırka takım olarak çok hoş bir model..
Pembenin iki tonunun kullanıldığı kesme şeker örneğinde ise etrafı tığ ile geçirilerek hoş bir model edilmiş..
Beyazını ve mavisini göreceğiniz şapkalı hayvan figürlü bebek battaniyesi örneği de çok şeker ve sevimli..
Beyaz olarak tığ ile örebileceğiniz delik dolgu bebek battaniyesinin üzerini renkli iplerle süsleyebilirsiniz..
Büyük beyaz motiflerle oluşturulan ve üstüne motifli, çiçekler işlenmiş bebek battaniyesi, hırkası ve bebek çantası da çok şık görünüyor..
Rengarenk baykuş motifli bebek battaniyesi de görülmeye değer.. Delik dolgu katre motifli bebek battaniyesi renkleri uyumlu seçildiği taktirde çok hoş battaniyeler kolayca örülebilir..
Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.