google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

7 Mayıs 2014 Çarşamba

Örgü bebek yelekleri kapşonlu

Örgü bebek yelekleri kapşonlu

Bebekler içim örgü kapşonlu yelek örnekleri Bebekler için bir birinden güzel örgü kapşonlu yelek örnekleri hakkında bilgiler ve örgü teknikleri anlatımı ayrıca örgüde kullanılan malzemelerin […]
03 Nisan 2014 Perşembe
Örgü bebek yelekleri kapşonlu

Bebekler içim örgü kapşonlu yelek örnekleri

Bebekler için bir birinden güzel örgü kapşonlu yelek örnekleri hakkında bilgiler ve örgü teknikleri anlatımı ayrıca örgüde kullanılan malzemelerin tanımı anlatılmıştır.
Öncelikle yelek örgüsü için ne tür malzemeler gerektiğinin anlatımını yapacağız.
Yelek örerken örmek istediğiniz yeleğe göre malzeme çeşitleri değişmektedir örneğin düğmeli yelek yada fermuarlı yelek olarak örnek vere biliriz yada kışlık iplik yazlık iplik olarak malzeme ihtiyacımızı örmek istediğimiz modele göre ayarlamalıyız başlıca örgü malzemeleri olarak şunları temin etmelisiniz.
Örgü 300x217 Örgü bebek yelekleri kapşonluŞiş: Örgü örmek için kullanılan iki adet olup uçları sivri belirli uzunluklarda kalından inceye doğrudeğişen numaraları vardır, metalden pleskten, bambodan veya tahtadan yapılmış malzemelere örgü şişi denilmektedir.
Tığ: Ucları eğri kalından inceye doğru giden ve yine numaralı olarak değişen bir araçtır. Tığlarla motifler yapıla bilir veya örgülerinize süslemeler danteller ypılabilir.
İplik: İplikler bir çok çeşite ayrılmaktadır örneğin kalın iplikler, ince iplikler, tüylü iplikler, esnek iplikler olarak sıralaya biliriz.
Yukarıda belirttiğim malzemeler gerekli olan malzemelerimizdir yalnız sizin yapmak istediğiniz örgü yeleğinize ek olarak boncuklar, fermuarlar yada diğer aparatları kendiniz belirleye bilir bir tuhafiyeden temin edebilirsiniz.
Bebeklerde neden örgü yelek tercih etmeliyiz?
Sağlık açısından oldukça önem taşıyan çocuk giyimlerinizi elinizden geldiği kadar bebeklik ve çocukluk dönemlerinde örgü giyim türlerini tercih etmenizi öneriyoruz. Kış aylarında soğuktan korunmak için oldukça sık kullanılan bir yöntemdir örgü yelekler çocuklarınızı sıcak tutar.
Bebekler için örgü yelek örnekleri resim galerimizde bulunan örnekleri inceleyerek örgünüze başlıya bilirsiniz yeni modeller hakkında bilgi edinmenizi ve yapacağınız örneği belirlemenize yardımcı olucaktır.


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.