google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

7 Mayıs 2014 Çarşamba

Yeni model örgü bebek yelekleri

Bebekler için yeni örgü yelek modelleri

Yeni model örgü bebek yelekleri El işi örgü seven bayanlar için bir birinden güzel marifetli bayanların örmüş olduğu onlarca bebek örgü yelek modellerini siz değerli […]
24 Mart 2014 Pazartesi
Bebekler için yeni örgü yelek modelleri

Yeni model örgü bebek yelekleri

El işi örgü seven bayanlar için bir birinden güzel marifetli bayanların örmüş olduğu onlarca bebek örgü yelekmodellerini siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik.
Resim galerimizdeki yeni bebekler için örgü yelek modellerini inceleyerek kolayca kendi modelinizi oluştura bilirsiniz. Örgü oldukca zahmetli ve sabır isteyen bir iştir sabırla ve özenle örülen yelekler paha bicilemez değerli olurlar sevdiklerinize cocuklarınıza bu tür yelekleri örebilirsiniz, kış aylarında veya yaz aylarında bebeklerinize giydire bilirsiniz bebekler yetişkin insanlara göre daha cabuk soğuk algınlığına karşı bünyeleri dirençsizdir.
Beğendiğiniz bebekler için örgü yelek modellerine ek olarak farklı bir çicek türü model ekleye bilir kendinize ögü bir tasarım çıkarta bilirsiniz. Galerimizde bulnan resimlerin tümü daha önce marifetli bayanlar tarafından örülmüş örneklerden oluşmaktadır hiç bir model hazır tasarım değildir.


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.