google.com, pub-7062781438792579, DIRECT, f08c47fec0942fa0

12 Mayıs 2020 Salı

Hayat eve sığar Tığ İşi Mini Etek Modelleri , tığ işi örgüler


Tığ işi ve örgü kıyafetler ile nasıl şık ve zarif olacağını siz ziyaretçilerimize ve takipçilerimize bir kez daha kanıtlayacağız. Bu yazımızda genç bayanların dikkatini çekecek örgü mini etek modellerinden bahsedeceğiz.Şuanda kış ayında olmamıza rağmen bu güzel “tığ işi mini etek modelleri“ni sizlerle paylaşmak istedik.Kaldı ki yaz ayının hazırlığını kıştan yapmak gerekir diye düşünüyoruz.

Heleki pembe renkli olan örgü etek bir harika diyebilirim.Tabi böyle bir eteği giyebilmek içinde güzel bir fiziğe sahip olmak gerekir. Fakat biz böyle bir eteğin modelini çıkarıp örüp satabiliriz öyle değil mi ?

Örgü kısa etekler oluşturulurken daha renkli tonlar tercih ediliyor modeller arasında da bunu eahatlıkla görebilirsiniz. Galerimizin altından mini etek giyerken nelere dikkat etmemiz gerekir bunları da bulabilirsiniz. İlginizi çeker ise okumanızı tavsiye ederim.

Tığ İşi Mini Etek Modelleri

 

 

Mini Etek Giyerken ve Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyiz !

 

Arkadaşlar mini etek bildiğiniz üzere kısa eteklerden oluşmaktadır. Süper minileri saymıyorum onları giymeye yürek ve cesaret istiyor. Fakat normal şartlarda bir mini eteği giyebilmemiz için öncelikle boyumuzun uzun olması gerekmektedir. Tabiki sadece uzun boylu olmakta yetmez eğer bir mini etek giyecekseniz kullanacağınız ayakkabıda bir o kadar önemli bunu topuklu bir ayakkabı tercih ederek kombinlemeniz gerekmektedir.

Sadece topuklu ayakkabı ile giyilecek diye bir tabir olamaz tabi gündüzleri mini eteğinizini düz bir babet ayakkabı ile gece gezmelerinde ise topuklu ayakkabıları tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Galerimizdeki gibi pileli örgü mini etekleri kombinlemek daha kolaydır.Bu tarz mini eteklerin üzerine bol bir tişört giyerek rahatlıkla uyum sağlayabilirsiniz


EmojilerEmojiler

Bu sitenin içeriği yazarın özgün paylaşımlarından ve muhtelif sitelerden derlenen alıntılardan ibarettir.